Haber

Sinop’ta Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenleri düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Sinop’un Boyabat, Saraydüzü, Ayancık ve Erfelek ilçelerinde çelenk sunma törenleri düzenlendi.

Boyabat ilçesinde Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Kaymakam Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Erfelek ilçesi Musa Can Meydanı’nda düzenlenen törende, Kaymakam Sercan Yıldız ve Belediye Başkanı Mehmet Uzun tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Ayancık ilçesi Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören, Kaymakam Recep Hasır ve Belediye Başkanı Kaya’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Tören, Atatürk ve Cumhuriyet konulu fotoğraf sergisinin açılışıyla sona erdi.

Saraydüzü Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Kaymakam Davut Boztaş ve Belediye Başkanı Hasan Peker tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

haber-kagizman.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu