Yaşam

Bomba İhanet İddiası: Doğuş’un Yasak Aşkı Olduğunu Söyleyen Kadın Didem Arslan’a Çıktı!

Şu anki eşiyle 2014 yılında evlenen müzisyen Doğuş’un yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Show TV’de yayınlanan “Didem Arslan Yılmaz’dan Vazgeçme” programına katılan Esra Hanım, Doğuş’la ilişkileri olduğunu ve dini nikah yaptıklarını açıkladı.

Show TV’de yayınlanan “Didem Arslan Yılmaz’dan Vazgeçme” programında şok bir olay ortaya çıktı.

Programa katılan Esra Hanım, 2014 yılında evlenen ve iki çocuğu olan müzisyen Doğuş’un kendisiyle uzun süredir ilişkisi olduğunu, hatta dini nikah bile yaptıklarını duyurdu.

Kendisinin ve Doğuş’un birbirlerinden çok etkilendiklerini söyleyen Esra Hanım, şu açıklamalarda bulundu:

‘Doğuş’la daha önce tanışmıştık, 2020’de tanışmıştık. Bir gün arkadaşım Doğuş ve menajeri evime geldi. Konuşurken karısını anlatmaya başladı.’

“‘Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum’ dedi. Çocuklarını çok seven bir baba. ‘Neden bu zamana kadar karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim’ dedi.”

“Beni görünce çok etkilendi, sonra görüşmeye başladık. Daha sonra sevgili olduk ve 3 ay boyunca birlikteydik. Bir ara eşiyle tartıştı ve eşyalarını alıp yanıma geldi. , ertesi gün tartıştığımızda onu evden gönderdim ve bir yıl boyunca ortadan kayboldu. Doğuş’tan çok etkilendim.”

Şarkıcı Doğuş’la doğum günü sahnelerinin yayınlandığı programda Esra Hanım, “Doğum günümü birlikte kutladık. Eşi de bu ilişkiyi öğrendi. Doğuş bana ‘karım’ derdi.” sözlerini kullandı.

“Birbirimize aşık olduk. Bana her zaman boşanacağını söylerdi. Birkaç kez evimde kaldı. Doğuş’u hala insan olarak çok seviyorum. Birbirimize hediyeler aldık. Bana iki altın aldı. yüzükler ve pahalı bir çakmak. Sonra hepsini çöpe attım.”

Doğuş’la bir süredir ilişkisi olduğunu itiraf eden Esra Hanım, o dönemde dini nikahlarının olduğunun altını çizerek, yaşananları şöyle anlattı:

‘O dönemde eşi Doğuş’tan boşanmak için 1 milyon dolar istiyordu. Bana söyledi ama sonra ne olduğunu bilmiyorum. Daha sonra karısının yanına döndü. Doğuş’la dini nikahımız vardı. ‘Yanımızda menajeri ve 2 kız arkadaşım da vardı.’

“Dini nikah yapacağımızı bilmiyordum, beni şaşırttı. Öğretmenin bu durumdan haberi yoktu ve ardından düğün gerçekleşti.”

“Neden boşanmadan evlendik diye sorduğumda ‘günah’ dedi. El ele bile tutuşmadı. Kendisiyle tanışmamamın nedeni boşanmamasıydı.”

Esra Hanım’ın iddiaları herkesi şok ederken, Doğuş’un en son 21 Ekim’de eşi ve çocuklarıyla paylaştığı fotoğraf dikkatlerden kaçmadı.

Doğuş, bu paylaşımında “9 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti, çocuklarımızla ne güzeldik” dedi.

Bakalım Doğuş bu konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu