Haber

Önder Narin’den Ahmet Çolakbaytaktar’a eleştiri: “Takkesi düştü, kel görünüyordu”

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Çalışmalarına Önder Narin’in ilçesi Kocasinan’da devam ediyor. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Narin, seçimleri kazanmaları halinde ne yapacaklarına dair projelerini paylaşıyor.

Önder Narin, ziyaretlerinin ardından bir açıklama yaparak mevcut Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaytaktar’ı eleştirdi.

Narin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Seçimden seçime unuttuğunuz vatandaşı hatırlıyorsunuz. Seçim dönemine girdiğinizde çalışıyormuş gibi yapıyorsunuz. Ancak artık vatandaşlarımız takkeleri düştüğü ve kel göründükleri için bunları biliyor. Her seçim döneminde Yeşil mahalle kavşağında asfaltı yeniliyor, günlerce refüj çalışması yapıyorsunuz. 3 günlük işi 3 haftada tamamlıyorsunuz. Asfalt tesisiyle övünüyor ama asfalt tesisine 2 km uzaklıktaki Hasanarpa mahallesinde sıklıkla bir santim asfalt görüyorsunuz. Mahallenin yolları köstebek tarlası gibi. Yıllardır unuttuğunuz Elagöz, Yazır ve Akın mahallelerine seçim döneminde hizmet veriyorsunuz, bunu da vatandaşların yolu kapatıp isyan etmesinden sonra yapıyorsunuz. Üstelik bu haklı talep karşısında çaresiz kalıyorsunuz ve yolu kapatan Akın mahalle muhtarını mahkemeye vermeye çalışıyorsunuz. Her yağmurdan sonra sular altında kalan Yazır Mahallesi’nde son çalışmanızda su baskınına karşı en ufak bir önlem bile almadınız. Sokak köpekleri cenneti olan bölgeye seçimden seçime işçileri otobüslerle taşıyor, gösteri için de yolu temiz tutuyorsunuz. Sizin “çiftçinin yanındayız” telaffuzunuz sadece bir telaffuzdur, en ufak bir doğruluk payı yoktur. Sayısız kırsal mahallenin sorunları yine Refah Belediyesi tarafından çözülecek. Her mahallenin gerçekçi analizlerini üretecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Yavaş yavaş aldığınız ve seçim zamanı için biriktirdiğiniz hizmetler sizi kurtarmayacaktır. Görünürdeki çabalarınız boşuna. “Başlığın düşmeyeli uzun zaman oldu.”

haber-korgun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu