Ekonomi

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Bugüne kadar kimseyi sırtından bıçaklamadım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin küme toplantısında konuştu.

Akşener, kümedeki konuşmasında şunları söyledi:

-En yakınım ve en güvendiğim kişi olsun, beni aldatan herkesi silmezsem adımı değiştireceğim. Bu ülkeyi aldatan herkesi, en yakınlarımı bile silmezsem adımı değiştireceğim.

– Fakir insanları sömürenleri silmezsem aptal olurum.

– Netanyahu’nun savaş suçlusu ilan edilmesi gerekiyor. Çılgın bir adam olan Netanyahu’nun tüm dünyada savaş suçlusu ilan edilmesi için daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?

– Paris’teki terör saldırılarında 11 vatandaşını kaybedince dünyayı şoke eden Fransa, Filistinli çocuklar ölünce çocukların katili Netanyahu’ya destek ziyaretinde bulunuyor.

– 2023 seçimlerinde bizi oyunu bozmakla, hain olmakla, parti içi çıkarlarını geleceğin önüne koymakla suçlayanlar değişimin havarisi olmuşlardır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıktığımız için bizden vazgeçmeyenler, hafta sonu itibarıyla yeni lider Sayın Özgür Özel’in en büyük hayranı oldular. Sonuçta Kral öldü ama 2023’e damgasını vuran o tuhaf anlayış ve o anlayışın sahipleri hâlâ duruyor. Tüm kongre süreci boyunca; Türk sağına yoğun bir şekilde hakaret edildi. Solda her türlü erdemi, sağda ise her türlü ahlaksızlığı görerek ateşli konuşmalar ve derin yorumlar yapıldı. UYGUN Parti’ye yönelik hançer edebiyatı ve eleştirileri havada uçuştu.
Oturup iki rekat şükür namazı kıldım. Kılıçdaroğlu hançeri anlattı. Eğer ben öyleysem, daha önce hiç kimseyi sırtından bıçaklamadım. Eğer hak etmişse hançeri kalbine sapladım. Eğer gereğini yapmazsan başından bıçaklanacaksın. Eğer ölmek için bir şey istersen her zaman bıçaklanırsın.
Çok merak ediyorum, o Cumhurbaşkanlığı döneminde kendilerini Türk milliyetçisi olarak tanımlayan ileri gelenlerin birbirlerine selamlaşıp el sıkıştıkları kongre sonrası nasıl olacak bilemiyorum. Milliyetçilik terk edilecek mi? O masaya nasıl oturacağımızı çok yakından takip edeceğiz.
Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayacağız, siz isteseniz de ben olmayacağım.

susehri-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu