Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, ikinci turda Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2’nci sandığı sandıkta kullandı. Şentop, “Seçim sonuçlarının ülkemizin geleceğine, geleceğine, güçlü ve büyük Türkiye için hayırlı olacağına inanıyorum.”

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi Şadıman – Polat Çebi İlköğretim Okulu’na saat 11.30’da gelen Şentop, “3295” numaralı sandıkta oy kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile okulda baş başa oy kullanan Şentop, eşi Sabriye Şentop ve kızları Saliha Gülru Şentop ile Seniha Begüm Şentop ile sandık başına gitti.

“Seçim sonuçlarının ülkemizin geleceği ve geleceği için, güçlü ve büyük bir Türkiye için hayırlı olacağına inanıyorum”

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, “Gördüğüm kadarıyla farklı illerden aldığım haberlere göre oy verme süreçleri sakin gidiyor. Bir önceki seçime göre daha hızlı ilerliyor. Vatandaşların daha fazla karar alma imkanı var. Bu seçimde rahatlıkla.Milletimiz seçimlerde her zaman büyük bir olgunlukla hareket etmiştir. Kararını da büyük bir ihtiyatla vermiştir. Seçim sonuçlarının ülkemizin, güçlü ve büyük Türkiye’nin geleceği ve geleceği için hayırlı olacağına inanıyorum” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu