Haber

Memduh Büyükkılıç badmintoncularla buluştu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Spora ve sporcuya verdiği desteğin yanı sıra uluslararası standartlarda kente kazandırdığı tesislerle spor camiasının takdirini kazanan Önder Büyükkılıç, Türkiye’yi temsil eden sporcularla bir araya gelerek sporcuları hem tebrik etmeye hem de motive etmeye devam ediyor. Çeşitli düzenlemelerde Kayseri ve Türkiye.

Bu kapsamda Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Finali’nde dereceye giren sporcularla Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazanan sporcularla birinci oldu. 15-18 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında Aydın’da yapılacaktır.

Başkan Büyükkılıç, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, “Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza siz gençlere bu tür imkanları sağladığı için teşekkür ediyorum. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün farklı alanlardaki çalışmalarından gurur ve mutluluk duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyor, birinciliğin Kayseri’mize yakıştığını söylüyoruz” dedi. Sporcularla keyifli sohbet eden Büyükkılıç, grupla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Önder Büyükkılıç’a Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın eşlik etti.

dogankent-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu