Haber

Lider Yazıcı 22 yılda kentsel dönüşüm çalışmalarını saydı: Erdoğan ev yapan liderdir

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2002’den bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın farklı alanlardaki yatırımlarını bir dakikada saymaya çalışarak her hafta yapılan yatırımlara dikkat çekmeye devam ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri bir dakikada saymaya devam ediyor. Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imajında ​​en az Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun evi kadar keyifli, o mutfak kadar özel milyonlarca konut yapıldığını söyledi. “Toplamda 7 milyon 200 bin söz konusu proje. Yaptığınız şeyi yapacağınızın garantisidir. Özetle Erdoğan yuva yapan bir liderdir. Nokta”söz konusu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve geldiği 2002 yılından bu yana farklı alanlarda yapılan yatırımları bir dakikada saymaya çalışarak her hafta yapılan yatırımlara dikkat çekmeye devam ediyor. Lider Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hastane yatırımlarını ve ulaşım yatırımlarını bir dakikada saymaya çalıştı. Lider Yazıcı bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını saydı. Bir dakikada yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını sayarken nefesi kesildi. Lider Yazıcı’nın fotoğrafı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Kılıçdaroğlu’nun TOKİ övünmesi;

“EVİ YARATAN LİDER ERDOĞAN”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, “İstiklal Marşımız böyle başlar. Korkma! Sönmez bu şafaklarda dalgalanan kızıl bayraktır, yurdumun üzerinde sönmeden tüten son ocaktır. Söz konusu ocak meskendir, yuvadır. Yatırımlar konutta milli görevimizdir. Kentsel dönüşüm engellere rağmen olmazsa olmazımızdır. Milyonlarca vatandaşımız depreme dayanıklı konutlarda yaşamaktadır.” 22 yılda tamamlanan konut ve kentsel dönüşüm projelerini saymaya çalışalım. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Sayısız milyonlarca ev, soba. Konu millete konut olunca. Erdoğan, TOKİ gibisi yok 1 Milyon 170 Bin Konut 3 milyon 200 bin krediyle kentsel dönüşüm gerçekleştirildi. ,kira ve tüm muafiyetler.Erdoğan döneminde milyonlarca tütsüleme evi ve soba yaptırdı en az Kılıçdaroğlu Bey’in fotoğraf çektirdiği ev kadar keyifli,o mutfak kadar özel.Şimdi 81 il 922 ilçede İlk ikametgahım devam etti. İlk iş yerim 500 bin sosyal konut 50 bin iş yeri 650 bin konut 11 ilde deprem bölgesinde yapılıyor.Toplamda 7 milyon 200 bin ihraç projesi.Yaptığınızı yapacağınızın garantisidir. Özetle, Erdoğan yuva yapan cumhurbaşkanıdır. Nokta”sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu