Ekonomi

Geri alım açıklayan şirketlerin sayısı artıyor

Güneş Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketten yapılan açıklamaya göre, geri alınacak azami hisse sayısı 2.200.000 adet, fon tutarı ise 100 milyon TL.

Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. geri alım için ayrılan fon tutarı revize edilerek 8 milyon TL’den 20 milyon TL’ye yükseltilmiştir.

Datagate Bilgisayar Gereçleri Ticaret A.Ş. Geri alım için ayrılan fon miktarı revize edilerek 4 milyon TL’den 20 milyon TL’ye çıkarıldı.

İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Geri alım için ayrılan fon tutarı revize edilerek 200 milyon TL’den 300 milyon TL’ye yükseltilmiştir.

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından yapılan açıklamaya göre, geri alınabilecek maksimum pay sayısı 4.000.000, fon bedeli ise 50 milyon TL.

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından yapılan açıklamaya göre, geri alınabilecek maksimum hisse sayısı 500 bin, fon bedeli ise 20 milyon TL.

Özerden Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketten yapılan açıklamaya göre, geri alınabilecek azami pay sayısı 1.050.000, fon bedeli ise 11 milyon TL.

bayrampasaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu