Yaşam

BLUE IVY KENDİ HAYRANLARINI OLUŞTURACAK

Beyonce, ‘Rönesans’ Turu için Avrupa’yı dolaşmaya devam ediyor ve kızı Blue Ivy Carter, annesiyle birlikte performans sergiliyor! Annesinin koreografisine uyum sağlayan Blue Ivy’nin dansçılardan daha çok ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz perşembe günü Beyonce’nin Barselona’daki konserinde sahne alan 11 yaşındaki Blue Ivy Carter’ın kendi hayran kitlesi bile var.

Sahneye çıktığında hayranlarından birinin tuttuğu pankartı gören Blue Ivy, heyecanla hayranlarına seslendi. Profesyonelliğini annesinden öğrenen Blue Ivy, yaşadığı heyecanın ardından kısa sürede dansa döndü.

Pankartı yapan hayran, Instagram sayfasında Blue Ivy’ye olan viral desteğini paylaştı. Toyonce’nin Instagram hesabı, “Sevin ya da nefret edin, Ivy ligini resmi yaptım,” diye yazdı, “Blue kesinlikle kendi hayran kitlesini hak ediyor ve bunu hak etti. Yaptığı şeyi yapmak gerçekten inanılmaz bir güven, güç ve cesaret gerektiriyor. Henüz 11 yaşındaydı. Kesinlikle annesinin kızı” diye ekledi. Geçen Mayıs ayında Paris’te Beyonce’nin sahnesine çıkan Blue Ivy, daha sonra Londra’daki konserinde sahneye çıktı. Blue Ivy’yi tek başına görmeye hazır olun. birkaç yıl içinde sahne!

palu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu