Haber

Başkan Kılıç, belediye çalışanları ile kutladı

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ramazan Bayramı öncesi bir belediye çalışanıyla birlikte kutladı. Sabah şantiyelerde saha çalışanları ile bayramlaşan Lider Kılıç, öğle saatlerinde belediye ana hizmet binasında çalışanlarla bir araya geldi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tüm birimleri tek tek ziyaret ederek Belediye çalışanları ile birlikte kutladı. Güne Fen ve Temizlik İşleri’nin şantiyelerini ziyaret ederek başlayan Kılıç, daha sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Kılıç, çalışma arkadaşlarının bayramını kutlarken, bayram boyunca hizmetine ara vermeyecek çalışanlara da kolaylıklar diledi.

“BUCA SİZİNLE”

Başkan Kılıç, “Buca size emanet. Sizin çabalarınızla bu şehirde bir şeyler oluyor. Sizler bu sistemin çarkısınız ve bu sistemi yürüten sizlersiniz. Buca’nın emektar emekçileri de bayramda ter dökecek. Bu emekçiler her zaman başımızın üstünde olacaklar ve olmaya da devam edecekler. Herkesin bayramını kutluyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu