Haber

İzmir’de Hamza Dağ’a coşkulu karşılama: İzmir benim kıymetlim

Yerel seçimlerde aday olacak 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkanlarının açıklandığı AK Parti Aday Tanıtma Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hamza Dağ olduğunu açıkladı. Toplantının ardından bugün İzmir’e dönen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. ‘İzmir’e Dağ Gibi Cumhurbaşkanı’, ‘Barışın garantörü Hamza Başkan’, ‘İzmir’in şerefi Hamza Başkan’ gibi pankart ve bayraklarla karşılanan Hamza Dağ, İzmirlileri selamladı. Karşılama programına AK Parti İzmir milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan, Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Ayrılamış Çankırı, Şebnem Bursalı, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da katıldı. Programda İzmirlilere seslenen Dağ, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde İzmir’de eserler ürettik, iz bıraktık. İnsanların gönüllerine girdik. Bir İzmir çocuğu olarak şunu çok net söylüyorum; biz Tüm İzmir çocuklarına daha yaşanabilir bir şehir bırakana kadar çabamız ve özverimizle gurur duyacağız.” Kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. İzmir’in yeniden ayağa kalkması için koşacağız, durmadan koşacağız. Kendimizi, insanımızı, tüm hayatımızı bir kenara bırakıp var gücümüzle koşacağız. Biz yarış bittikten sonra bile koşan atlarız. Biz de öyle olmaya devam edeceğiz. Kardeşinizin ailesine bu nasıl bakıyor? “İzmir’e bakarsa İzmir’e de aynı gözle bakar. İzmir benim kıymetlimdir. Bir şeyler eksikse üzülürüm, endişelenirim” dedi.

‘YAŞAMAKTAN GURUR DUYDUĞUM YER İZMİR’

Konuşmasında İzmir’e değinen Dağ, “Adına şiirler, destanlar yazılan şehir, kurtuluşun sembolü, ilk kurşunun sahibi, istiklal ateşimizin yakıldığı şehir, Zübeyde Hanım’a ev sahipliği yapan şehir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözbebeği Çakabey ve Umur Bey.” Doğasıyla, coğrafyasıyla, tarihiyle, insanıyla Rusya’nın fethettiği şehir, vatana göz diken düşman, denize dökülen şehir canım İzmir. Hayatımın en özel günlerini geçirdiğim, en tatlı anıları biriktirdiğim, yaşamaktan gurur duyduğum, her sokağında mutluluğu, huzuru ve sevgiyi yaşadığım İzmir. Üniversite hayatımı geçirdiğim, çocuklarımın doğduğu, meslek hayatıma başladığım, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmenin gururunu yaşadığım, esnafından çiftçisine kadar her bireyin acısını dert edindiğim İzmir Sanayicilerden balıkçılara, 7’den 70’e, “Artık sadece seni konuşmanın, sadece seni düşünmenin, sadece senin için çalışmanın zamanıdır” dedi.

‘İZMİRLİ’NİN TÜM SORUNLARININ VE SORUNLARININ VAKFI BİZ’

Bugün Örgütün ve İzmir’in teveccühü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle yeni bir yola çıktıklarını belirten Dağ, “Bizleri bir kez daha onurlandıran Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. onların güveni. Başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Türkmen Bey Devlet Bahçeli olmak üzere Cumhur İttifakının çok değerli paydaşlarına da teşekkür ediyorum. Bu süreçte kalbi, duası, sevgisi, desteği yanımızda olan herkesten Allah razı olsun. Cumhuriyetimizin hikayesi İzmir’den başladı. Hasan Tahsin’in İzmir’deki ilk kurşunu; Ülke genelinde milli mücadele ruhuna dönüştü. İlk kurşunun atıldığı, bağımsızlık ateşinin yakıldığı İzmir’de yeni bir hikaye yazmak için yola çıkıyoruz. Bu şehrin her sokağında, caddesinde, mahallesinde deneyimlerimiz var. Kozağaç’ta, Evka 1’de, Kordon’da, Gümüşpala’da, Bahçelievler’de adım atmadığımız yer kalmadı. Şehir bizi arka sokaklarında büyüttü. Öğrencilik hayatımız, gençliğimiz, en güzel günlerimiz burada geçti. Yıllar geçti, hala buralardayız. Yaşadığımız sürece burada olacağız. Bugün bu şehirde büyümüş, bu şehirde Hamza Dağ olan kardeşiniz olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum; Şehrimizin ihtiyaçlarını, gençlerimizin sorunlarını, esnafımızın beklentilerini, sanayicilerimizin isteklerini, çiftçilerimizin sorunlarını, kısacası İzmir’in ve halkının tüm sorun ve sıkıntılarının bilincindeyiz; Bunları çözecek iradeye sahibiz dedi.

ÖĞRENCİLER BU ŞEHİRDE YAŞARKEN SÜREKLİ ACI ÇEKİLMEMELİDİR’

Dağ, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bornova Küçükpark’taki öğrenci kardeşlerimizin bu şehirde yaşarken sürekli sıkıntı çekmemelerini istiyoruz. Gençlerimiz mezun olduktan sonra iş bulmak için bu güzel şehre veda etmek zorunda değiller. Karşıyaka Alaybey’de yaşayan değerli emeklilerimiz Nefes alacak yer bulamadıkları için evlerine kapanmalarına gerek yok.” Konak Kemeraltı ve Anafartalar’daki esnafımız her yağmur yağdığında “İş yerimi su basar mı?” endişesi taşımasın. Çiğli Organize Sanayi’deki sanayicilerimiz dünyayla rekabet etmek varken yerel aktör olarak kalmamalı. Tüm İzmirlilerin ulaşım sıkıntısı nedeniyle saatlerce yollarda vakit geçirmek zorunda kalmaması gerekiyor. Ancak umutsuzluğa ve karamsarlığa asla yer yoktur. Çünkü biz İzmir’iz, başarabiliriz. İnşallah İzmir’i daha keyifli, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hep birlikte başaracağız. TBMM’de İzmir’i temsil etme görevini üstlendiğim 4 dönem boyunca bunun mücadelesini verdik. Hayatımda hiç kimseyi diğeri gibi görmedim. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm İzmirli vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilendik ve takip ettik. Onların sorunlarını kendi sorunumuz gibi gördük. Ödemiş’in Günlüce, Bengusu, İlkkurşun, Çaylı, Kaymakçı, Kiraz’ın Umurlu, Karaburç, Çatak, İstiklal, Tire’nin Kahrat, Büyükkemerdere’sinde, Konak’ın Gül Sokak ve Gültepe’sinde, Karaburun’un Eylenhoca, Mordoğan, İskelesi’nde, Bergama’nın Yuntdağı, Kozak, Madran’da, Zafer, Bornova Kazımdirik’te, Çamdibi’nde, Doğanlar’da, Naldöken’de, Karabağlar’ın İnönü Caddesi’nde, Basın Sitesi’nde, Limontepe’de, sözün özü bu kardeşiniz, güzel İzmir’imizin 30 ilçesi, 1300 mahallesi için. Bunun için çok çalıştı ve izler bıraktı.”

‘ŞEHRİMİZE KATKI SAĞLAYACAK HER ÇALIŞMADA YEREL YÖNETİMLERİN YOLUNU HAZIRLADIK.’

İzmir’e verilen hizmetlere değinen Dağ, “İzmir’e büyük değer katan son başbakanımız Binali Bey’in büyük gayretleriyle Sabuncubeli ve Konak Tünellerinin inşası, Alsancak Mustafa Denizli ve Göztepe Gürsel Aksel’in inşası Stadyumlarda, Adnan Menderes Havalimanı’nın kapasitesinin arttırılmasında, Foça, Ödemiş ve Menderes devlet hastanelerinin yapımında, İzmir Şehir Hastanesi’nin işletmeye alınmasında, Menemen, Aliağa ve Çandarlı Otoyolu inşaatında, Serbest bölgelerin açılmasında Bergama ve Menemen, Kınık’ta, Urla’da Teknokent’te TOKİ konutları inşaatı. Yanı başımızdaki ESBAŞ’ın genişletilmesinde, İzmir Depremi’nden sonra bu kentte 5 bin konutun yapılmasında, birçok okul ve KYK yurtlarının inşasında, sayısız proje ve çalışmada bu kardeşimizin emeği, katkısı ve izi var. şehrimize değer katıyoruz. Tüm bunların yanı sıra CHP ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesinin yürüttüğü projelerin hızlandırılmasına ve onaylanmasına katkı sağlıyoruz. Şehrimize katkı sağlayacak her çalışmada yerel yönetimlerin önünü açtık. Çünkü aklımıza İzmir denildiğinde akan sular durur. Biz işimizi bırakıp İzmir’imize hizmet etme telaşındayız. “Bizim için değerli olan İzmir’dir, İzmirli hemşehrilerimizdir” dedi.

‘PLANLARI BOZMAK ZORUNDAYIZ’

Kendilerini değil, şehrini düşünme, itibarını değil şehrini düşünme, söz değil proje üretme, ‘göreceğiz’ değil ‘yapacağız’ deme ve çözüm bulma anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Bahane değil, Dağ, “Belediye ile merkezi hükümetin uyum içinde çalışması anlayışını hakim kılacağız. İzmir’i akıllı ve çağdaş bir şehir olarak geliştireceğiz. Altyapı konusunu tarihe gömeceğiz. Deprem riskine karşı her türlü önlemi almış bir şehircilik anlayışını hayata geçireceğiz. İzmir’i metro ağlarıyla donatacağız. Trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Bu şehre temiz bir Körfez hediye edeceğiz. Bunu yapacağız. Millet İzmirliler evlerine işe giderken keyifli vakit geçirecekler, rahat bir yaşamları olacak, çünkü İzmirli kardeşlerim belayı değil, yaşanabilir, huzurlu bir şehri hak ediyorlar. Bizi hiçbir zaman kısır tartışmaların ve polemiklerin içinde görmeyeceksiniz. Bu seçim bir yerel seçim. Bu yarış bir hizmet yarışıdır. İzmir’in kalkınma yarışıdır. İzmirli hemşerilerim artık boş sloganlar, kahramanlık konuşmaları duymak istemiyor. Kimsenin modası geçmiş siyasi tartışmalarla gerçekleri örtbas etmesine izin vermeyeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni otorite merkezi olarak görenlerin planlarını bozmak zorundayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bazı zümrelerden menfaat sağlayan bir kurum haline gelmesine engel olmamız lazım. İzmir’in çocukları İzmir’e hizmet edecek. İzmir’in bir 5 yılı daha kaybedecek vakti yok. “4,5 milyon İzmirlinin artık İzmir’in modern şehir konseptinin gerisine düşmesine sabrı kalmadı” dedi.

‘EN İYİ BİLDİĞİMİZ ŞEYİ YAPACAĞIZ’

Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart gecesinin herkesin mutlu olacağı, geleceğe daha heyecanla bakacağı bir gece olacağını belirten Dağ, “31 Mart’tan sonra gelecek güzel günleri memnuniyetle karşılayacağız. , hep birlikte. İzmir markasını yeniden zirveye taşıyacağız. İzmir hak ettiği hizmetleri alacak, onu gerçek belediyecilikle tanıştıracağız. Artık sadece dağlarında değil sokaklarında da çiçekler açacak. Artık İzmir’e sel değil, yağmur bereket getirecek.İzmir 7/24 yaşayan bir şehir olacak.Kültür, sanat, sanayi, bilişim ve turizmin başkenti olacak.İzmir artık derin bir nefes alacak.İzmir İzmir’in Efes ve zeybekleri yeni bir hikaye yazmaya hazır. İzmir’in gençleri ve kadınları bir güne daha merhaba demeye hazır. Artık tüm İzmir birlikte yeni bir hikaye yazmaya hazır. İzmir kazandığında hiçbir İzmirli olmayacak Kaybet, İzmir aynı tatlı İzmir olacak, Ama çok daha güzel olacak, Zamandan çok işimiz var. En iyi bildiğimiz işi yapacağız. 31 Mart’ta İzmir kazanana kadar kapı kapı dolaşıp çabalarımızı sürdüreceğiz. Bu yolun sonu Allah’ın izniyle aydınlıktır. Mücadele bizden, başarı Allah’tan. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle bu kardeşiniz şehrin hakimi olacak” dedi.

‘İZMİR’İN ARKASI DAĞDIR, DAĞIN ÇİÇEK OLMA ZAMANI GELDİ’

Programda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “İzmir’in artık ardına dağ, dağlarına çiçek, yaralarına şifa, özlemlerine kavuşma zamanıdır. Keyifli İzmir; Yıllardır öngörüsüzlüğün, beceriksizliğin, planlamasızlığın, halkının acısını dert etmeyen duygusuz bir yönetimin pençesinde zaman kaybetmiş, zarar görmüş, bitkin düşmüş. Çeyrek asırdır Keyifli İzmir, onu İzmir yapan değer ve haklardan mahrum bırakılarak sadece yüzü değil her uzuv, her hücresi hastalanmıştır. Peki tedavi nerede? Kimde var? O şifanın adı; İzmir için Hamza Dağ. Özünde tüm bu özelliklere sahiptir; Milletin özü olan duruşuyla dava ve hizmet adamıdır. İyileşme onun adaletinde ve başarısındadır. ‘Ben değil biz’ deyip, ‘önce İzmir’ diyor yüreğinde. “İzmir’in güvenimize layık olacağına inanıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler